Author Topic: Character not loading  (Read 769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

calystorath

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Character not loading
« on: November 30, 2011, 10:57:24 AM »
I have read a few of the fourm posts where users were getting a message saying their character was not found or doesn't exist. I tried to load my priest Calystö from the Ravenholdt server several times. Each time it took about 5-7 min to search and then showed me a blank screen with no messages at all. I tried to load another of my characters, Jullena, from the same server and she came up fine and within seconds. Are we now unable to load toons with special characters in the names?

calystorath

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Character not loading
« Reply #1 on: November 30, 2011, 11:16:20 AM »
I tried loading another toon from the same server that also has special characters within it, with the same result of a blank screen with no message saying whether or not the toon can be found.

Revulva

  • Mr. Robot's Drinking Buddy
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6538
  • Karma: 182
    • View Profile
Re: Character not loading
« Reply #2 on: November 30, 2011, 11:19:15 AM »
I do not believe special characters have anything to do with the current issue.

We are looking into it! The site is running very slow - and we aren't 100% sure why. We will fix the issue as fast as we can.

Devloc

  • Mr. Robot Human Resource
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2787
  • Karma: 48
  • aka Vijari of Spinebreaker
    • View Profile
Re: Character not loading
« Reply #3 on: November 30, 2011, 11:26:52 AM »
Probably because everyone and their grandma is busy trying to optimize for 4.3 content!

There might be some innerestin' numbers in there.
"QUIET!  I'M TRYING TO SNEAK UP ON THEM!"

Senta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Character not loading
« Reply #4 on: December 01, 2011, 03:10:45 PM »
I am also having no luck loading my main toon Senta on Garrosh-US.  I was able to load an alt yesterday, and to reload her today.  But I cannot get my other alts loaded at all either.  Can you tell me if there's something I can do to fix this from my end?  The loading difficulty started last night, and continues today.

Anglave

  • Mr. Robot Human Resource
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1178
  • Karma: 37
  • US / Khadgar: Azshes, Shearwrath
    • View Profile
    • Flickr
Re: Character not loading
« Reply #5 on: December 01, 2011, 03:13:46 PM »
I have no difficulty loading your character.

Does this link work for you?
http://www.askmrrobot.com/wow/gear/usa/garrosh/senta#v1

The most common reason for this problem is the user accidentally putting the character Name in the Realm box, and the Realm in the Name box.  Please double-check that you've got them in the correct place.

You might also try clearing your browser cache.  Instructions are here
« Last Edit: December 01, 2011, 03:15:40 PM by Anglave »