Author Topic: Best in Bag won't work for me  (Read 441 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Paracelsus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Best in Bag won't work for me
« on: February 09, 2013, 07:01:09 AM »
I've installed the Mr Robot addon via Curse client and it is on my minimap.  When I click the minimap button the screen reloads.  When I go to Mr Robot and click on the best in bag button, it says my bags are empty still.

Glitch, bug, or am I doing something wrong?

George

Anglave

  • Mr. Robot Human Resource
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1178
  • Karma: 37
  • US / Khadgar: Azshes, Shearwrath
    • View Profile
    • Flickr
Re: Best in Bag won't work for me
« Reply #1 on: February 09, 2013, 07:28:00 AM »
1)  You should click the button while you have your bank open.

2)  Using the Best in Bags feature on the website, you have to upload the AskMrRobot.lua file that the addon created.

3)  A more streamlined process for this feature is in development.

yellowfive

  • Mr. Robot's Drinking Buddy
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 8404
  • Karma: 207
    • View Profile
Re: Best in Bag won't work for me
« Reply #2 on: February 09, 2013, 10:54:23 AM »
Anglave -- the client program is now released!  When you go to "Manage Bag", use the "Automatic (Recommended)" process, and download the client program installer.

This program will automatically upload your data when you press the Mr. Robot icon in-game.  Then all you need to do usually is refresh the web page.
Mr. Robot is on: Twitter and Facebook