AMR error when Importing string


#1

Yesterday the AMR in-game addon started acting on me. Everytime I paste a string from the website, it gives me an error. Nothing changed before it started failing, and everything was (and is) updated, so I have no idea how and why it started doing this.

Any tips??

Thanks…

Date: 2018-05-31 13:17:45
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: …\AddOns\AskMrRobot\Import.lua line 244:
attempt to perform arithmetic on local ‘val’ (a nil value)
Debug:
AskMrRobot\Import.lua:244: ImportCharacter()
AskMrRobot\Import.lua:11:
AskMrRobot\Import.lua:9
(tail call): ?
[C]: ?
[string “safecall Dispatcher[4]”]:9:
[string “safecall Dispatcher[4]”]:5
(tail call): ?
…ntory\Externals\curse\svn\Ace3-AceGUI\AceGUI-3.0.lua:314: Fire()
AskMrRobot\ui\AmrUiButton.lua:25:
AskMrRobot\ui\AmrUiButton.lua:22
Locals:
None
AddOns:
Swatter, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
NPCScanOverlay, v7.1.0.1
ArkInventory, v30743
ArkInventoryRules, v10003
ArkInventorySearch, v10003
AskMrRobot, v57
AucAdvanced, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucFilterBasic, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucFilterOutlier, v7.6.5736.5459(/embedded)
AucMatchUndercut, v7.6.5736.5585(/embedded)
AucScanData, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatHistogram, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatiLevel, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatPurchased, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatSales, v7.6.5736.5598(/embedded)
AucStatSimple, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatStdDev, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucStatWOWEcon, v7.6.5736.5613(/embedded)
AucUtilAHWindowControl, v7.6.5736.5575(/embedded)
AucUtilAppraiser, v7.6.5736.5727(/embedded)
AucUtilAskPrice, v7.6.5736.5599(/embedded)
AucUtilAutoMagic, v7.6.5736.5732(/embedded)
AucUtilCompactUI, v7.6.5736.5715(/embedded)
AucUtilEasyBuyout, v7.6.5736.5725(/embedded)
AucUtilFixAH, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
AucUtilItemSuggest, v7.6.5736.5651(/embedded)
AucUtilPriceLevel, v7.6.5736.5633(/embedded)
AucUtilScanButton, v7.6.5736.5631(/embedded)
AucUtilScanFinish, v7.6.5736.5725(/embedded)
AucUtilScanProgress, v7.6.5736.4979(/embedded)
AucUtilScanStart, v7.6.5736.5725(/embedded)
AucUtilSearchUI, v7.6.5736.5731(/embedded)
AucUtilSimpleAuction, v7.6.5736.5705(/embedded)
AucUtilVendMarkup, v7.6.5736.4828(/embedded)
Babylonian, v5.1.DEV.332(/embedded)
Configator, v5.1.DEV.434(/embedded)
DBMCore, v7.3.30
DBMDefaultSkin, v
DBMStatusBarTimers, v
DebugLib, v5.1.DEV.337(/embedded)
DugisGuideViewerZ, v4.429
GTFO, v4.45.3
LibExtraTip, v5.12.DEV.435(/embedded)
Mapster, v1.7.6
MoveAnything, v16.3.2
NPCScan, v7.3.5.11
Parrot, vv2.0.10
Pawn, v2.2.18
Prat30, vr1143
Prat30Libraries, v
PvPGrid, v0.9.9 r
SimpleInterruptAnnounce, v1.0.35
Skada, v1.7.2
StatWeightScore, v7.6.4
Stubby, v7.6.5736 (TasmanianThylacine)
TipHelper, v5.12.DEV.405(/embedded)
TomTom, vv70300-1.0.0
WeakAuras, v2.5.12
WorldQuestTracker, v
BlizRuntimeLib_enUS v7.3.5.70300
(ck=87e)


#2

It can be a little tough to track down… could you post both the string of data that you copy from the addon to the website, and then the string of data you are copying from the website back into the addon? I’ll see if I can reproduce the error with that.


#3

Well the problem is that it happens with every string I copy from the website to the addon :frowning:


#4

Could you post one example where it is happening? Both the string you copy from the addon to the website, and then the string you copy from the website back into the addon.