AskMrRobot addon ver. 58 is not working


#41

Hello friends
I realise its a busy time for all of u and we all appreciate the hard work u all put in. My issue is also on the import side I just get a blank box and no text or gear change?

$59;EU;Argent Dawn;Cuddlybruce;Blue Menagerie;13;1;110;0;11:100,3:100;1;.s1;16;0000000;.q1;128938s16b732b812t84;8078s5b1915b171t121;7233s13b-1819b1819t169;7688s15b-2123b301b1529b274t192x151580e5436;35s12b-2134b331b1528b274t231x0e-6;1s2b-2123b2041b83t232e460;10s8b-2124b2041b83t233;2s1b-2109b1835b274t199;6s6b-2124b2041b83t235;1s9b-2129b1854b274t236;72s11b-2118b1844b275t237e-463;22s10b-2114b1839b275t202;61s3b-2134b331b1528b274t241x0;135s7b-2123b321b1529b273t207x4;1892s14b375b5t227$e\5436\128550\191022\9 Intellect\124442=8,124440=20,124124=2@e\5430\128544\191016\9 Versatility\124442=4,124440=35@e\5890\141909\228405\Soldier\124442=15,124441=12@e\5427\128541\191013\9 CriticalStrike\124442=4,124440=35
$59;EU;Argent Dawn;Cuddlybruce;Blue Menagerie;13;1;110;0;11:100,3:100;2;.s2;17;2323112;.q2;128937s16b733b825t228;3507s2b253b1819t89x130248e5891;11814s13b-1819b1819t230;7679s15b-2123b301b1529b274t192x21332e-455;35s12b-2134b331b1528b274t231x0e-6;11s8b-2123b2041b83t233;8s6b-2124b2041b83t235;1s9b-2129b1854b274t236;72s11b-2118b1844b275t237e-3;80s10b-3571b1437b1859b274t239;1s1b-2123b2041b83t240;1s7b-3570b1436b1859b274t205;1s3b-2133b331b1528b274t241x0;2028s14b374b13t242$e\5891\141910\228408\Priest\124442=15,124441=12@e\5436\128550\191022\9 Intellect\124442=8,124440=20,124124=2@e\5430\128544\191016\9 Versatility\124442=4,124440=35@e\5427\128541\191013\9 CriticalStrike\124442=4,124440=35
$59;EU;Argent Dawn;Cuddlybruce;Blue Menagerie;13;1;110;0;11:100,3:100;3;.s3;18;0000000;.q3;128940s16b734b811t85;15299s5b1914b171t229;7572s1b-1819b1819t191;153s14b-2158b2056b82t195;8s11b-2133b331b1528b274t231x151580e5430;1s2b-2123b2041b83t232e460;10s8b-2124b2041b83t233;3s6b-2139b336b1720b82t200x0;6s9b-2128b1854b274t236;72s12b-2118b1844b275t237e-463;79s15b-2134b1859b274t238e8;1s10b-3570b1437b1859b274t239;2s7b-3569b1436b1859b274t205;1s3b-2133b331b1528b274t241x0;2027s13b375b5t227$e\5430\128544\191016\9 Versatility\124442=4,124440=35@e\5890\141909\228405\Soldier\124442=15,124441=12@e\5427\128541\191013\9 CriticalStrike\124442=4,124440=35@e\5435\128549\191021\9 Agility\124442=8,124440=20,124124=2

thank you


#42

I just got the following error opening the addon with my Aff lock:

1x ...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: attempt to compare number with nil
...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: in function `ParseItemLink'
AskMrRobot\Export.lua:122: in function <AskMrRobot\Export.lua:116>
AskMrRobot\Export.lua:167: in function <AskMrRobot\Export.lua:162>
AskMrRobot\Export.lua:301: in function `ExportCharacter'
AskMrRobot\Export.lua:88: in function `?'
AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <AskMrRobot\ui\Ui.lua:134>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5>
(tail call): ?
...aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in function `Fire'
AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function `SelectTab'
AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function `Show'
AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in function `Toggle'
AskMrRobot\Core.lua:28: in function `OnClick'
BugSack\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0-36.lua:117: in function <BugSack\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:117>

Locals:
nil

#43

Not sure if you’re still looking for error messages or not…

Summary

…obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: attempt to compare number with nil
…obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: in function ParseItemLink' Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:122: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:116> Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:169: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:162> Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:301: in functionExportCharacter’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:88: in function ?' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:134> (tail call): ? [C]: ? [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5> (tail call): ? ...ace\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in functionFire’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function SelectTab' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in functionShow’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in function Toggle' Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:28: in functionOnClick’
…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0-36.lua:131: in function <…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131>
nil


#44

I’m in the US (version 8.0.1.27101) running version 59 of the AMR addon. I’m still getting a blank/empty box when I launch the AMR addon within the game. Same results when all other addons are disabled.

Below is the LUA error that occurs when opening the AMR addon:

Message: ...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
Time: Wed Jul 18 06:17:04 2018
Count: 2
Stack: ...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: in function `ParseItemLink'
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:122: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:116>
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:169: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:162>
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:301: in function `ExportCharacter'
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:88: in function `?'
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:134>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5>
(tail call): ?
...ace\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in function `Fire'
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function `SelectTab'
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function `Show'
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in function `Toggle'
Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:28: in function `OnClick'
...dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131: in function <...dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131>

Locals: <none>

#45

I’ve also got a bug; I’m not entirely clear if it’s one that someone else is seeing or not (there’s too many “import” and “export” flying around in different directions…)

I log into a character. I open the AMR addon. It tells me I need to reinitialize it. I open bank, I switch specs. I open the addon again, and hit “export.” I tab over to the website, and import to website (I’ve tried both via clicking character’s name at the top, and via the BiB (both fresh and “start over”)). Sometimes the currently equipped gear list on the left in BiB is blank. I click “Export to addon,” and tab over to WoW. I click Gear -> Import.

And where usually the gear list would show up, it’s completely blank.

Using v59 of AMR.

LUA error via BugSack (after one by one disabling all the other addons that were showing errors in bugsack)

36x AskMrRobot\Gear.lua:16: attempt to index local ‘item2’ (a number value)
AskMrRobot\Gear.lua:16: in function <AskMrRobot\Gear.lua:9>
AskMrRobot\Gear.lua:89: in function <AskMrRobot\Gear.lua:83>
AskMrRobot\Gear.lua:116: in function FindMatchingItem' AskMrRobot\Gear.lua:269: in function <AskMrRobot\Gear.lua:193> AskMrRobot\Gear.lua:419: in function <AskMrRobot\Gear.lua:416> (tail call): ? [C]: ? [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5> (tail call): ? ...aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in functionFire’
AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function SelectTab' AskMrRobot\Gear.lua:521: in functionRefreshGearTab’
AskMrRobot\Import.lua:17: in function <AskMrRobot\Import.lua:9>
(tail call): ?
[C]: ?
[string “safecall Dispatcher[4]”]:9: in function <[string “safecall Dispatcher[4]”]:5>
(tail call): ?
…aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in function `Fire’
AskMrRobot\ui\AmrUiButton.lua:25: in function <AskMrRobot\ui\AmrUiButton.lua:22>

Locals:
nil


#46

v59 AMR Addon in 8.01 beta. Nothing in Export. LUA error box appear with following info:

Message: Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:128: attempt to call field ‘ReadAzeritePowers’ (a nil value)
Time: Wed Jul 18 21:38:29 2018
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:128: attempt to call field ‘ReadAzeritePowers’ (a nil value)
(tail call): ?
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:128: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:116>
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:169: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:162>
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:301: in function ExportCharacter' Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:88: in function?’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:134>
(tail call): ?
[C]: ?
[string “safecall Dispatcher[3]”]:9: in function <[string “safecall Dispatcher[3]”]:5>
(tail call): ?
…ace\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in function Fire' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in functionSelectTab’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function Show' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in functionToggle’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:28: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:23>
[C]: ?
Interface\AddOns\DockingStation\Core.lua:56: in function <Interface\AddOns\DockingStation\Core.lua:55>
Interface\AddOns\DockingStation\Plugins.lua:439: in function <Interface\AddOns\DockingStation\Plugins.lua:426>

Locals:


#47

I hope i can help out on this issue aswell, Empty export box, checked for .lua error and here it is

Blockquote
17x …obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: attempt to compare number with nil
…obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer-59.lua:234: in function ParseItemLink' AskMrRobot\Export.lua:122: in function <AskMrRobot\Export.lua:116> AskMrRobot\Export.lua:169: in function <AskMrRobot\Export.lua:162> AskMrRobot\Export.lua:301: in functionExportCharacter’
AskMrRobot\Export.lua:88: in function ?' AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <AskMrRobot\ui\Ui.lua:134> (tail call): ? [C]: ? [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5> (tail call): ? ...aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in functionFire’
AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function SelectTab' AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in functionShow’
AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in function Toggle' AskMrRobot\Core.lua:28: in functionOnClick’
…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0-36.lua:131: in function <…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131>

Locals:
nil

Blockquote


#48

Thanks for the reports – I’m going through them right now and working on fixes.


Duplicate of errors with v58 and v59 of addon after 8.0.1 update
#49

Similar problems to some of those mentioned above. I can export ok but getting problems importing:

20x AskMrRobot\Gear.lua:16: attempt to index local ‘item2’ (a number value)
AskMrRobot\Gear.lua:16: in function <AskMrRobot\Gear.lua:9>
AskMrRobot\Gear.lua:89: in function <AskMrRobot\Gear.lua:83>
AskMrRobot\Gear.lua:116: in function FindMatchingItem' AskMrRobot\Gear.lua:269: in function <AskMrRobot\Gear.lua:193> AskMrRobot\Gear.lua:419: in function <AskMrRobot\Gear.lua:416> (tail call): ? [C]: ? [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5> (tail call): ? ...aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in functionFire’
AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function SelectTab' AskMrRobot\Gear.lua:502: in function?’
AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <AskMrRobot\ui\Ui.lua:134>
(tail call): ?
[C]: ?
[string “safecall Dispatcher[3]”]:9: in function <[string “safecall Dispatcher[3]”]:5>
(tail call): ?
…aceAskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0-36.lua:314: in function Fire' AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in functionSelectTab’
AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function Show' AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in functionToggle’
AskMrRobot\Core.lua:28: in function `OnClick’
…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0-36.lua:131: in function <…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131>

Locals:
nil


#50

WOW is patched up to date. I am using the addon file from the website. No other addons are loaded. I am getting the empty export box in-game.

Message: …obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
Time: Wed Jul 18 18:32:11 2018
Count: 2
Stack: …obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
…obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: in function ParseItemLink' ...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:427: in function <...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:420> ...obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:509: in functionGetPlayerData’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:294: in function ExportCharacter' Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:88: in function?’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:134>
(tail call): ?
[C]: ?
[string “safecall Dispatcher[3]”]:9: in function <[string “safecall Dispatcher[3]”]:5>
(tail call): ?
…ace\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in function Fire' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in functionSelectTab’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function Show' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:329: in functionToggle’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:28: in function `OnClick’
…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131: in function <…dOns\AskMrRobot\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:131>

Locals:


#51

I have a fix for this particular issue when using the addon on the beta to read gear with azerite powers. It will go in the next version once I get through some of these other issues.


#52

I am having the same issue as Brezzo. I have an empty export box in-game. I have deleted the old addon, I have the new version 59, and I had it as my only addon loaded. TY.


#53

Thanks for the data string – I was able to reproduce this error after importing. It would cause the Gear tab to show up blank instead of showing your gear that you imported from the website. It will be fixed in the next update.


#54

I have put in checks that I think will avoid this error… I’ll have to give some thought to how to reproduce it and be 100% sure that it won’t happen again though.

You must have an item in your bags/bank somewhere that has a different item link format than I’m expecting, but short of writing some kind of helper to save the item links for every item that you own and sending it to me… there’s no good way for me to figure out which item is causing the problem. So hopefully this tweak will just avoid the problem. After I put out the updated version of the addon in a little bit, give it a try and let me know if the error goes away and all your gear looks correct on the website and in-game (showing the right item levels, etc.).


Lua Error During Import
#55

Have the same problem, export string is empty


#56

v59, EU. Also seeing an empty Export box and empty spec gear lists.

(I will now try to figure out how to change spec without Mr Robot. Haven’t done that for years.)


#57

I was able to use this on my Warlock and Death Knight, however when I logged in as my Paladin the export box was completely empty. I hope this helps!


#58

v59, US version, empty Export box and spec gear lists, but only on 2 of my several characters (mage and monk). Addon seems to function fine on the rest. Error text follows:

Message: …obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
Time: Wed Jul 18 10:23:20 2018
Count: 1
Stack: …obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: attempt to compare number with nil
…obot\AskMrRobot-Serializer\AskMrRobot-Serializer.lua:234: in function ParseItemLink' Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:122: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:116> Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:169: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:162> Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:301: in functionExportCharacter’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Export.lua:88: in function ?' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:141: in function <Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:134> (tail call): ? [C]: ? [string "safecall Dispatcher[3]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5> (tail call): ? ...ace\AddOns\AskMrRobot\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: in functionFire’
Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\AmrUiTabGroup.lua:140: in function SelectTab' Interface\AddOns\AskMrRobot\ui\Ui.lua:354: in function?’
Interface\AddOns\AskMrRobot\Core.lua:236: in function ?' ...ns\AskMrRobot\Libs\AceConsole-3.0\AceConsole-3.0.lua:94: in function?’
Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:4715: in function ChatEdit_ParseText' Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:4383: in functionChatEdit_SendText’
Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:4419: in function `ChatEdit_OnEnterPressed’
[string “:OnEnterPressed"]:1: in function <[string ":OnEnterPressed”]:1>

Locals:


#59

I have posted version 60 of the addon. It might take a few minutes to show up on Twitch, but you can always get the latest directly from https://www.askmrrobot.com/wow/addon

You may need to exit WoW and restart it to do this update. If you get an error the first time you start up WoW after the update, reload your UI once, that should get rid of it.

Please let me know if any issues remain after this update.


V59 addon error with swapping items back and forth
#60

Thanks for your work man!

V60 fixed the empty list after export/import for me :slight_smile:

One problem left, is that the same issue appears for the shopping list. No items are shown there too.